Det er selvfølgelig altfor tidlig å si noe om sted og innhold for MVP-Dagen 2022, men det vi kan lette på sløret om er at vi har satt en ønsket dato. Det er bare å holde av den 19 oktober, da dette er datoen vi sikter oss inn på.

Men det er ikke alt, vi forsøker også å skaffe nok sponsorer til å ta en mini-turne ukene før MVP-Dagen, og håper da på å kunne gjennomføre en halvdags konferanse i Tromsø, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Sponsor pakkene er laget, og dersom din bedrift kunne tenke seg å hjelpe oss med å gjennomføre et ambisiøst prosjekt, er det bare å ta en titt på denne siden: https://mvpdagen.no/call-for-sponsors/

Følg oss her på våre hjemmesider, eller på LinkedIn (link øverst til høyre på siden her) for å være oppdatert på CFS, lokasjoner og selve MVP-Dagen 2022. Vi gleder oss.

Hilsen arrangements komitéen!

Recommended Articles