Tusen takk til alle som deltok på MVP-Dagen 2023, den 7ende i rekken. Det var en utrolig dag med rikelig faglig påfyll, inspirerende samtaler og verdifullt samarbeid.

Vi vil gjerne uttrykke vår dypeste takknemlighet til våre dyktige foredragsholdere, som kom fra hele landet for å dele sin verdifulle kunnskap og innsikt med oss. Deres engasjement og ekspertise har virkelig beriket denne dagen og gitt oss alle en unik mulighet til å lære direkte fra noen av de beste i bransjen. Temaet kunstig intelligens så ut til å engasjerte de fleste.

Til alle deltakerne, takk for at dere tok dere tid til å være med oss. Deres aktive deltakelse og entusiasme gjorde denne dagen til en stor suksess. Vi håper at dere fant dagen like givende og lærerik som vi gjorde, og at dere fikk muligheten til å knytte nye kontakter og bygge nettverk.

Vi vil også gjerne takke våre generøse sponsorer, spesielt Microsoft Norge. Uten deres støtte ville ikke denne dagen vært mulig.

For de som ønsker å se i gjennom presentasjonene fra dagen dagen eller for de som ikke kunne være med oss, har vi lagt ut de fleste PowerPoint presentasjonene på vår GitHub-kanal https://github.com/MVPDagen. Vi oppfordrer dere til å sjekke dem ut.

Takk igjen for at dere gjorde MVP-Dagen 2023 til en uforglemmelig opplevelse. Vi ser frem til å se dere igjen neste år!

(Og ja, om noen er i tvil, er deler av denne teksten skrevet ved hjelp av bing chat)

Recommended Articles

Leave a Reply