Vi er stolt over å arrangere MVP dagen som et uavhengig arrangement, og som et nødvendig steg for dette går deltager avgiften for å dekke kostnadene. Når arrangørkomiteen diskuterte de nødvendige detaljene, gikk det ikke lange stunden før vi fant ut at vi også ønsket å gjøre noe godt med eventuelt overskudd. Sammen kom vi frem til at vi ønsket å hjelpe barn, og etter å ha sett på mange gode kandidater falt vi for «Stiftelsen Sykehusbarn»

Stiftelsen Sykehusbarn har som mål å bidra til et positivt innslag for de mange barn som ligger på norske sykehus med alvorlige sykdommer. For dem er det viktig at denne sårbare gruppen skal ha det litt bedre, spre varme og gi dem noe å glede seg over. For mange pasienter er det ofte lange dager preget med ubehag og bekymringer. Selv om de norske sykehus gir god pleie og omsorg trengs det noe som fremkaller et smil, og ikke minst for også at barna har noe og se frem til etter en lang dag med leger, undersøkelser og medisiner.

Sykehusbarn har mange fantastiske tiltak for å spre glede, de har sykehusklovner, ansiktsmaling, gaver/premier og musikk terapi. Både til Jul og Påske gir de ut gaver og påske egg til barn som må bli værende på sykehus i høytiden.

Andre gode gjerninger de har pågående er «Avansert hjemmesykehus for barn». Dette er biler som gjør at «sykehuset blir flyttet hjem» til pasienten slik at barnet og familien skal slippe å bruke mer på sykehuset enn høyst nødvendig. Stiftelsen har også fått plassert ut elektriske leke biler, ja faktisk miniatyr-Teslaer, så barna på Ahus og St. Olavs Hospital kan leke med.

Alle disse fantastiske tiltakene er basert på donasjoner, og i den forbindelsen har vi både vedtatt at alt overskudd fra MVP Dagen skal doneres i sin helhet til Stiftelsen Sykehusbarn, samtidig har vi også opprett en donasjons side slik alle deltagerne og andre kan donere direkte til Sykehusbarns viktige oppgave.

Donasjon siden vår finner du her https://no.betternow.org/en/fundraisers/mvp4good

 

For mer informasjon om- og kontakt til Sykehusbarn:

Web: http://sykehusbarn.no/
Facebook: https://www.facebook.com/sykehusbarn
Twitter: @sykehusbarn
Instagram: https://www.instagram.com/sykehusbarn/